2022-05-03 12:11:07

Gradonačelnik Poreča našoj profesorici Đurđici Bonaci zahvalio za dosadašnji rad

Iskrene čestitke našoj dragoj kolegici Đurđici Bonaci, dugogodišnjoj i uspješnoj profesorici Matematike, koja je 29. travnja primila zahvalnicu gradonačelnika Lorisa Peršurića povodom Dana grada Poreča, za svoj doprinos i uspješan rad s djecom u našoj školi!

Profesorica osim redovite nastave Matematike sudjeluje u svim aktivnostima naše škole, podupire, podučava i priprema matematički nadarene srednjoškolce te se redovito nađu na svim školskim smotrama i natjecanjima toga tipa, od županijske do državne razine.

Valja istaknuti da je ovogodišnja dobitnica Povelje 30. April bila Marina Radošić, a plakete su dobili doktor, radiolog Milorad Jovanović, za dugogodišnji rad i angažman u zdravstvu i očuvanju zdravlja građana te sudjelovanje u volonterskim akcijama. Plaketa je dodijeljena i poznatom trojcu, kreatorima popularnog satiričnog novinskog priloga La Kost, za koji su plaketu dobili: književnik Drago Orlić (preuzela kćer Ivona Orlić), novinar Goran Prodan i fotograf Vladimir Bugarin.

Zahvalnice su dodijeljene i glavnoj medicinskoj sestri porečkog Doma zdravlja Ivanki Jotanović za dugogodišnji rad u zdravstvu, Mariju Paljaru za dugogodišnji doprinos u razvoju sporta Poreča i Istre te Zdenku Tomčiću za doprinos u znanosti i promociji imena grada Poreča. Tako se kolegica i profesorica Đurđica Bonaca, na naš ponos, našla u najboljem društvu Poreštine.

 

Veselimo se daljnjoj suradnji s profesoricom!


Srednja škola Mate Balote Poreč